Uvod

Pametna Kuca

Podelićemo sa Vama jedan scenario.

Ova priča je o kolegi Marku. Naime, Marko je jednog dana krenuo na put avionom. U jednom momentu mu pristiže notifikacija na njegovom pametnom telefonu koja ga obaveštava da je senzor za dim u spavaćoj sobi aktiviran. Istog momenta Marko poziva vatrogasce i uspeva da spase svoj dom uz zamenu pegle koja je ostala uključena i zapalila tepih.

Udobnost i energetska efikasnost

Marko, vlasnik pametne kuće, ulazi u kuću nakon napornog radnog dana. Kroz senzore koji detektuju njegov dolazak, sistem automatski aktivira osvetljenje u hodniku i podešava idealnu temperaturu u svim prostorijama. Marko je prijatno iznenađen što je kuća već prijatno osvetljena i prijatno topla, što je rezultat automatizacije i inteligentnog upravljanja energetskim resursima. To mu pruža maksimalnu udobnost i uštedu energije.

Sigurnost i bezbednost

Nakon večere, Marko i njegova porodica se pripremaju za spavanje. Aktiviraju sigurnosni režim pametne kuće putem svog pametnog telefona. Svi prozori i vrata automatski se zaključavaju, a senzori pokreta aktiviraju sigurnosni sistem. Kroz aplikaciju, Marko može da prati video nadzor svoje kuće i dobija obaveštenja o bilo kakvoj sumnjivoj aktivnosti. Osećaj sigurnosti i bezbednosti pruža mu miran san i poverenje u svoju pametnu kuću.

image
Naše Usluge

Ponuda

Tehnička rešenja

Naš stručni tim specijalizovan za razvoj različitih tehničkih rešenja ima zadovoljstvo da vam pruži podršku u pretvaranju vaše vizije u stvarnost. S obzirom na našu široku paletu tehnoloških alata, sposobni smo da kreiramo tehnička rešenja prilagođena kako za velike industrijske pogone, tako i za manje preduzeća.

Pametna kuća

Naš inovativni sistem omogućava povezivanje na već postojeću instalaciju(Nema potebe za izradom nove instalacije).

Pametna zgrada

Naš sitem pametne zgrade omogućava stanarima korišćenje pametnog i sigurnog sistema. A naš sistem pametne kancelarije omogućava laku upravljivost celokupnog sistema poslovnog prostora.

Automatizacija

Naš sistem automatizacije omogućava racionalnu uštedu električne energije, kao i efikasnu upotrebu klimatizacije za svakog korisnika. Pri čemu brinemo o Vašem budžetu.

Sigurnosni sistemi

Svesni smo da je bezbednost nas i naših voljenih izuzetno važna. Upravo zato smo razvili skalabilni sigurnosni sistem koji ispunjava tu ključnu ulogu. Ovaj sistem integriše različite tehnologije koje će obezbediti zaštitu vaših dragocenosti i brigu o članovima vaše porodice, pri čemu brinemo o Vašem budžetu.

Softverska rešenja

Naša softverska rešenja omogućavaju lakšu upotrebu naprednih sistema koji se prilagođavaju svakom korisniku.

Newsletter Subscription